Ηλεκτρική Κρεμαγιέρα - Επισκευή Ηλεκτρικής Κρεμαγιέρας - Ανακατασκευή Ηλεκτρικής ΚρεμαγιέραςΤα σύγχρονα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν ηλεκτρική κρεμαγιέρα ως μέσω υποβοήθησης της διεύθυνσης του αυτοκινήτου.

Η ηλεκτρική κρεμαγιέρα έχει πλέον αντικαταστήσει την υδραυλική κρεμαγιέρα στα Ι.Χ. αυτοκήνητα

Πιο συγκεκριμένα για την ηλεκτρική κρεμαγιέρα:

Υπαρχουν δυο είδη ηλεκτρικης κρεμαγιέρας:

 • Ηλεκτρική κρεμαγιέρα (δηλαδή κρεμαγιέρες με ενσωματωμένη και άμεση ηλεκτρικη υποβοήθηση )
 • Ηλεκτρική κολώνα (δηλαδή μηχανικές κρεμαγιέρες με εξωτερική-απομακρυσμένη-ηλεκτρική υποβοήθηση)
 • Τα προβλήματα της ηλεκτρικής κρεμαγιέρας :

  Τα συνηθέστερα προβλήματα που προκύπτουν στις ηλεκτρικές κρεμαγιερες είναι η Διακοπή της λειτουργίας τους(με αποτελεσμα το τιμονι να απαιτει περισσότερη δύναμη από τον οδηγό προκειμένου να διευθύνει το όχημα),Διακοπτόμενη λειτουργία της ηλεκτρικής κρεμαγιέρας, Θόρυβος στην κρεμαγιέρα, Αστάθεια του αυτοκινήτου στο δρόμο,Εντονα χτυπήματα στο τιμόνι όταν το αυτοκίνητο διέρχεται από ανωμαλίες του οδοστρώματος.  Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει την εγγυημένη επισκευή και των δύο τύπων ηλεκτρικής κρεμαγιέρας.

  Επισκευάζουμε την ηλεκτρική κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου σας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο και η απόλυτη εξειδίκευση μας γύρω από το αντικείμενο μας αναδεικνύουν στους πλέον κατάλληλους για να αναλάβουμε την ανακατασκευή της ηλεκτρικής κρεμαγιέρας σας.Το προσωπικό μας αποτελείται από πιστοποιημένους μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους μηχανικούς μηχανικους ικανούς να αντιμετοπίσουν τα δυσκολότερα προβλήματα.

  Το τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρικό μας δοκιμαστήριο ελέγχει την ηλεκτρική κρεμαγιέρα σας, προσομοιώνοντας συνθήκες έντονης οδήγησης πριν από την παράδοση σε εσάς, για να είστε σίγουροι για την επιτυχία της επισκευής.

  Δεσμευόμαστε για την παραλαβή και παράδοση της ηλεκτρικής κρεμαγιέρας σας σε σύντομα χρονικά πλαίσια, με εγγυημένο αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο πως το πελατολόγιο μας αποτελείται από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες και συνεργεία από όλη την Ελλάδα καθώς και από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων.

  Όλες οι επισκευές γίνονται με γνήσια ανταλλακτικά και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και από πλήρες ιστορικό-πιστοποιητικό ελέγχου.

  Για οποιοδήποτε πρόβλημα της ηλεκτρικής κρεμαγίερα σας καλέστε μας.Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!